Gdzie się wszyscy podziali?
Gdy ktoś otrzyma 10 polubień, profil tej osoby zostaje automatycznie oznaczony jako „Komplet” na karcie „Nowe profile”.
Dlaczego? Żeby nie tracić czasu na uganianie się za osobami, które mają już spore zainteresowanie. Zamiast tego pokazujemy Ci osoby, które mogą mieć czas, żeby Ci odpowiedzieć.